FOLLOWERS

Sabtu, Disember 25, 2010

MALAM RAYA KRISMAS DULU2...

selamat hari krismas kepada kengkawan yag beragama kristian..
termasuk kawan-kawan saya yang sama tempat kerja..
tetiap thn kalau krismas..geng kristian kena wish kat fon je la
sbb cuti skolah kan..hehe (riak + bangga telah dikesan di situ..cuti!!! ahakss)


ok..apa yang nak diceritakan ialah..
teringat saya sewaktu saya sekolah RENDAH zaman dulu2..
kalau malam raya krismas kat tv mesti akan ada rancangan magic show..eee...xminat!!
kalau x magic show..akan ada konsert..weee saya minat!!! ahakss..

masa skolah rendah dulu...boy band yang femes masa tu NKOTB..
slalu ada konsertnya pada malam krismas kat tv..
NKOTB tu ialah 'new kids on the block'
ni gambar penyanyi2 nya...


dulu2 minat sangat a yang baju ijau tu...namanya jordan..ahakss
skolah rendah kan masa tu..hingusan sungguh..heh


bila masuk skolah menengah terus banyak boy band..
ada backstreet boysla..n sync la..take that la..boyz 2 men la..banyal ag la..

apa boy band yang kengkawan minat dulu2???

-end-



* time tu kat m'sia pun dah mula ada boy band..mm..xminat!!
 (sambil geleng kpala) jgn mrh ek..hehe

4 komen:

SyahmiFikri berkata...

huhu..\

sorry sekadar berkongsi yer..

http://hanis-anati.blogspot.com/2010/12/hukum-ucapan-merry-christmas-selamat.html

qasehraihan berkata...

syahmi:
mksih..tp pada sy sekadar wish untuk meraikan kawan2 xde salahnya...mereka bebas untuk memilih agama mereka walaupun begitu kita sentiasala berdoa dn berharap kawan2 di kalngan kita terbuka hati untuk memeluk islam..ada je kawan satu skolah dengan saya peluk islam setelah seronok berkawan dengan org2 islam..

BLADE EDGE berkata...

salam akak..

NKOTB tu grup femes jugak..xminat pun tp tau sbb ada kwn2 yg minat..

sbg org islam, setahu saya xboleh kita wish yg non-muslim ni sempena perayaan diorg..kira mcm bersubahat pulak...kene refer blk bab2 hukum...

qasehraihan berkata...

blade:
mksih...huhuhuhu

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan