FOLLOWERS

Isnin, Disember 27, 2010

BERDEBAR DAN TERUJA

dah lewat petang..baru nak wat entri untuk arini...
sangat sibuk arini..tadi g skolah..
esok adalah miting kali pertama tahun 2011..
saya guru buku teks SPBT..
so nak tak nak saya perlu prepare untuk memberikan taklimat esok..
segala urusan fail dan borang-borang yang perlu guru-guru kelas isi sudahpun setel tadi..
alhamdulillah..
harap-harap segala urusan lancar esok..

miting guru kali pertama menjadi satu keterujaan kepada semua cikgu..
saya rasa di mana-mana sekolah pun..
sebabnya..apa yang menjadi persoalan akan dapat diketahui semasa miting pertama..
semua tugas-tugas guru untuk tahun 2011 akan diketahui esok..
apa yang pasti saya masih memegang SPBT, itu tugas 'main' nya la..
banyak lagi tugas-tugas lain yang menanti..huhu

yang pasti..
sekolah saya ada guru yang telah ditukarkan ke sekolah lain..
dan ada cikgu sekolah lain datang ke sekolah saya..
pertukaran secara 'redployment' semasa cuti bebaru ni..
simpati kepada kawan-kawan yang dipindahkan tersebut..

InsyaAllah..segala urusan 2011 akan berjalan lancar..


* harap kawan saya gembira di sekolah barunya walaupun 2 sesi skolahnya tu..



6 komen:

BLADE EDGE berkata...

salam akak...


hehehe...cikgu rupanyaaa..kita pun sblm ni ckgu jugak...akak ngaja kat skolah mana??

qasehraihan berkata...

blade:
awak cikgu gak dlu???
saya ngajar kat subang jaya

KizZ berkata...

Berdebar?tarik nafas...lepas..selawat selawat cket..wah..berdebar lagi tak?

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

qasehraihan berkata...

kizz:
eh eh eh..betul la dh lega..haha

puding_manis berkata...

huhuhu...rindunya nak jadik cikgu balik....org dah start meeting 2011 tu yg syok...

qasehraihan berkata...

puding:
sedapnya makan awak..hehe..
nape, skang awak keje apa??nape tukar kerje??

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan