FOLLOWERS

Isnin, Disember 13, 2010

SIAPA FOLLOWER KE-50 TU??

seperti yang saya dah cakap tadi..
arini hari ke-4 saya berblog..
saya bersyukur dapat bilangan follower yang agak memuaskan..
memuaskan la utk diri saya..
memangla xleh banding dengan blog orang lain yang beratus2, beriban2 tu..hihi
ini semua sebenarnya memberikan semangat kepada kita untuk terus menulis kan..hehe
dan yang paling membahagiakan...haha..
follower ke-50 saya semalam ialah
jeng..jeng..jeng


*

*

*

*

*



close-up ag ckit ek..



tadaaaaa!!..yang baju putih tula..
follower saya yang ke-50
BEN ASHAARI..hehe..


walaupun saya tau blog lain pun ben follow..
tp sy sukerr sbb ben sudi dtg follow cni
mksih banyak en.ben..jenguk sini..hehehe

-ok tamat citer syok sendiri ku pagi ni-



* entri ni dibuat sebab baru pandai crop skrin ni..haha jakun sungguh diriku
* mksih banyak kpd fieza (hafidzahafidz) yang kiut tu..mmuah..mmuah




 

13 komen:

hans berkata...

yups
sometimes bilangan followers buat kita rasa lebih bersemangat

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

aNnE berkata...

wahh..congr8s!:)

Sari berkata...

en.ben masih xfolow akak lagi tau..huhu

Cik Tom berkata...

tahniah ben follow...

qaseh..cik tom just nk bg cdgn ni buat komen jenis pop-up..sng ckit nak komen..sbb skang tnet slow giler..


DASHBOARD>SETTINGS>COMMENTS>PLACE FORM PLACEMENT(tick pada pop-up window)>SAVE SETTINGS

qasehraihan berkata...

tom :
mksih tom..sbnrnya sy xtau pun pasal setting tu..hihi..tp dh uban td..mksih..

sari:
pasni ben folo a tu..hehe

anne:
mksih

hans:
btul tu..mksih

mizz sue berkata...

DAH HANTAR HEADER KAT EMAIL

mizz sue berkata...

akak masa kak upload header akak pilih yang ketiga tu

Have description placed after the image

ok

hans berkata...

sama2

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

qasehraihan berkata...

sue :
ku xfaham...hahahaha
cek emel su..akak ada bg no fon td..dikas ngn smsla..hihik

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

en.ben pun masih tak follow saya..i dont know why..isk..isk...isk...

..sissa.. berkata...

salam..akak..mcm mane nk crop crop skrin tu? ct x reti laa...kalau sudi, ajarkan boley? hehe ^____^

qasehraihan berkata...

boleh..
akak pun br reti..suh fiza ajar

klu xsilap
1)buka skrin yg nk crop
2)tekan ctrl dan print skrin
3)bukak paint kat window , ctrl paste
4)pastu editla..crop dlu..then resize..godek2la ye

harap dh membantu

qasehraihan berkata...

boleh..
akak pun br reti..suh fiza ajar

klu xsilap
1)buka skrin yg nk crop
2)tekan ctrl dan print skrin
3)bukak paint kat window , ctrl paste
4)pastu editla..crop dlu..then resize..godek2la ye

harap dh membantu

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan