FOLLOWERS

Jumaat, Disember 24, 2010

NO GILIRAN MACAM KLINIK UNTUK BELI KEROPOK LEKOR???

arini hari jumaat..
maybe masa kengkawan baca entri ni..saya dalam perjalanan balik subang..huhu
sebelum balik subang memang saya akan selalu beli keropok lekor..
sebab kawan2 pesan dan untuk stok sendiri..

dulu kalau kawan pesan saya akan pergi beli kat losong..
tapi skrang, yang kat losong dah xbrapa femes di kalangan family saya..
yang femes emes di kalangan kami skrg ialah keropok seberang takir dengan BTB..
BTB ni xtau dapat nama sempena apa..
maybe sebab kampung tu nama kampung 'bukit tok bing' tak?? ntahlerr..huhu


ni banner kedai

tapi yang nak diceritakan..semalam saya gi la beli keropok kat BTB ni..
dan jangan xpercaya..nak beli keropok di sini kena ambik nombor!!..huahuahuahua..
macam kat klinik tu!!! betull.. ini sirius (mcm lagu wonderpats)ahakss..
tak caya ini buktinya..heheh..

*

*

*

*

*

*

*


saya dapat no ke-1115, kena tunggu lagi 50 orang..huhu




orang ramai amat..tapi rileks aje..
rupanya dh pkai sistem nombor..tetipu tipah..haha


label "ADA" bermaksud keropok masih ada..




oleh kerana lambat sangat nombornya..
saya menunggu dalam kreta..
ujan pun boleh tahan gak semalam..huhu..

apa makanan yang best yang menjadi 'trade mark' kat tempat uolss???? sharela..

-end-


* selain keropok, saya sangat suka makan dodol dalam daun palas..mabeles!!!!

30 komen:

misz FaTiN berkata...

waaa.. hebatnye,, xsangka kedai kopok lekor pun ada angka giliran..

apezs shah berkata...

gilerh!! wah sakan bebenor sampai kena pakai no giliran tu hehe... cayalaaa maju tempat dia..;)

zureen berkata...

uihh... dasyatt! sampai pakai nombor.. hahaa~

mizz sue berkata...

wow xpernah tgok mcm ni! fuhhh

Mohd Fitri berkata...

wah, sampai kena ambil nombor giliran. hangat ni

ct_cucubi berkata...

wahhhhhhhh... mesti sodap giler!!!!!

Aku Ibu Muda berkata...

dunia skang ni dah maju..hihi..kedai kopok lekor pun main nombor ye..

Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

Entry Terkini:

Ragam Keluarga Inchik Moza - Bila kakak pakai baju melayu
Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak

Payche berkata...

wah!! ade nombor giliran tuh..~~

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

perghh...
hbtnye kak.

hehe.ni kat tganu kan?

kat sini...yg hot..
erm...erm...
budu la kot.hehe.

Aizuddin Hanis berkata...

wah...biar betol...canggeh 2~~

intan abidin berkata...

tula kan, teruja juga sampai pakai angka giliran pula tu...huhuhu

intan abidin berkata...

tula kan,sayapn teruja juga macam mana agaknya,kedai kopok lekor ni...

iqbalhakimi berkata...

hehe..kedai ni femes sgt kak..mmg kena amek number la..

qasehraihan berkata...

salam smua...
sy dh slmt smpai subang jaya..alhamdulillah..

saya jawab untuk semua skali yg di atas ye..

ye betul..tempat ni mmg hot,panas, hangat, hangit dn sgalanya la...kwang3..keropoknya mmg sgt sedap dn lembut giloss..

ambik no satu hal...yang lawaknya bila..'toing' naik no merah tu..yg kat mana2 pejabat tu..haha...saya xla snap bila time tu..nanti nmpak jakun sangat..pakai kreta no plat KL tapi jakun...xke malu...kahkahkahkah....

qasehraihan berkata...

ctiey:
ctiey nak fb saya???hehe...taip emel sayayang ada kat sidebar tu..nanti dapatla sy punya fb k..utk org lain jg kalau nak add..mksih

kyrel berkata...

haha terbaek...

zuhanismohamed berkata...

oho..maju gile kedai ni dah macam bank dah siap pakai no giliran ni..hehe

Rozuan Ismail berkata...

mmang bgusllah..sgt moden ye..bukan bank je ada no giliran..nak beli keropok lekor pon ada giliran..

p/s bygkan kalau toilet pon ada giliran..memang terkencing dah rasanya..huhu

Skyies with Blackheart berkata...

haha , mmg pn kt sini keropok lekor sedap .. selalu beli . tp x larat nk tnggu ntuk beli kropok rebus toh , beli kopok yg da siap goreng lg senang .. ;))

qasehraihan berkata...

kyrel, zuhani, wan, skyies:
sgt maju...sbb keropoknya sgtla sedap...kalau uolss pergi trg jg lupa beli keropok kat cni tau..hehe

iamzulfadli berkata...

krpk btb mmg best oi

ahmad jo berkata...

sebelum ada system nombor mcm tu, mmg kena beratur.. beratur bkan main pjg.. mcm beratur kat kantin sekolah lak.. haha.. tp sejak ada system nombor ni leh santai2 kat kedai tu, x yah beratur pjg2,.. ;)

qasehraihan berkata...

iamzulfadli & ahmad jo:
ni mesti org trg i kan...hehe..

SyedGraphiX berkata...

wahh.keropok lekor pun ada nombo nak bli? x sangka nye.

qasehraihan berkata...

syed:
sangkalah..jgn xsangka..hehehe..

E.d.Y berkata...

sedap sngt ke pokok lekor tu sampai ramai sngt org macam tu?

qasehraihan berkata...

edy:
sangat sedap..harud diterjah..hehe

mzhany berkata...

kak, BTB memang camtu. dia dah berjaya kalahkan kopok losong. time cuti skolah lagik ahru kan ramai org...

yang pasti sedap beratur ke ape ker, org tak kisah kan kak...

puding_manis berkata...

sy pnh duk kat kem askardkt area btb gak...mmg kepok lekor situ lg sedap dr losong kan...

bukan photographer berkata...

kopok kat sini mmg sedap..xlarat la kalau nak beratur panjang2..tapi klu tak nak beratur amik no tempah la awal-awal..hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan