FOLLOWERS

Jumaat, Januari 14, 2011

BROADBANDKU MERAJUK

ada tak kengkawan yg guna maxis broadband macam saya ni??



pernah tak uol dapat notice dari b.band maxis camni..


*



*



*

RM0 MaxisBB- You have reached your volume quota. Once you are directed to the portal, your speed will be reduced. Buy more data volume to enjoy uncapped speeds



mksudnya kuota kelajuan tamat..
so nak load apa2 akan jadi lambat
kena beli lebih data kelajuan..
betul kan gtu transletnya??hahaha..




sy ada cari forum pasal ni kat fb
rupanya ramai gak ada masalah ni..





antara pertanyaan yang turut ada dlm forum tu..




klik untuk tumbesaran  :-)



maxis jawab..
kena beli kuota kelajuan baru..
dan bukan 'base on' bayaran bulanan..



apakah semua ini en.maxis????


sedih betulll..
mcm siput..
arini..ni baru boleh publish...
nak BW pun tersangatla terhad...sebab lambat load..uhuk uhuk


sape ada cadangan broadband yang best???


-end-

* maaf sangat2...dh 2 hari xdpt BW..rumah tertentu je saya dapat jenguk..huhu


11 komen:

ruby zaizi berkata...

huhu celcom broadband mcm sama je cmtu..tp still laju lg if dpt mcj cmtu

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

saya guna streamyx jer kat rmh..celcom broadband pun slow gile. kdg2 tu dah nak bjanggut nk tunggu dia load..bengong btul...

qasehraihan berkata...

ruby:
baru kejap datang rasa nak tukar ke clcom...trus xjadi..haha.

qasehraihan berkata...

blade:
streamyx ok ag ke??
tp me xde line fon rumah!!huhu

qasehraihan berkata...

blade:
streamyx ok ag ke??
tp me xde line fon rumah!!huhu

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

celcom pon ade limit gak.
tp xpenah ag smpai anta msg cm2.
kak gune yg 1.5gb ke?

qasehraihan berkata...

ctiey:
akak pun xtau brapa gb..lupa dh..
tp sebulan rm98 je..

qasehraihan berkata...

ctiey:
akak dh cari resitnya dulu...
akaknyer yg 6gb sajooo...huhu

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

uih. yg mahal dah 2..
hehe.

qasehraihan berkata...

ctiey:
mlm smlm dh call cust srvs brodbnd
katanya mmg dh tamat kuota kelajuan bila dia cek
sbnrnya mmg a, b.band ni very hard use..
dwnload memacam..
kdg2 x off seharian pun..ahakss
thats y la..haha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

owh. ptt pon.
hehe.
sy kdg2 gune wireless mktb je.
jimat2..hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan