FOLLOWERS

Selasa, Januari 11, 2011

SHOPPING ITU TERAPI YANG SGT INDAH..

mesti lelaki bengang je dengar tajuk tu ek??hehe

penatnyerr...
baru balik soping..hehe terapi tu!!

tadi g subang parade..nak cari kasut..
dah aim kasut idaman tu..mksudnya jenis yg dkehendaki tu..
pusing punya pusing..xde lagi yg memikat hatiku ini..cerewet sungguh..haha
 pastu jumpa mph..apa lagi...soping buku la..
layan gambar yerr..hehe



ini dia plastik sopinganku..




set buku' bacalah sayang' untuk haikal




buku teka silang kata untuk hafeez buat time dia boring..hehe



untuk haikal lagi...





untuk cikgu rehan apanyerr???
















tada!!

buku ni...'hadiah buat muslimah'..dah lama gak cari
bila nak khatam pun xtau ni..hihi
macam banyak masa bebenor..hehe


-end-

*saya memang suka beli buku...ada sape2 nak hadiahkan buku untuk saya tak???hehe
*dan jgn xtau..saya adalah pengumpul dan pelanggan tegar majalah 'anjung seri'...sapa yg ada minat sama ngan saya???..




14 komen:

Rozuan Ismail berkata...

betul tu..suka..kalau banyak duit memang jadi terapi untuk shpping..kalau tak de duit,jadi serabut adalah..huhu

man yusoef berkata...

saya pernah beli buku dari MPH secara online..hehe..tapi servis diorg mmg tip top even beli secara online

aZIEra itu aKu.... berkata...

shopping mmg terapi yg baik tmbh2 time stress........:)

eqbalzack berkata...

shopping akan terasa best kalau dalam wallet ada RM ribu2...mcm2 nak beli...hehe

qasehraihan berkata...

wan:
klu xde duit apa2 pun akan jd serabut..huhu

qasehraihan berkata...

man yusof:
a a ek..mmg best masuk cni..

qasehraihan berkata...

aziera:
betul..tambah2 kedai pakaian..uiii..xhenggat dunia..

qasehraihan berkata...

eq:
xyah tunggu smpai ribu2...
window shopping pun dh best..
jom soping sesama nak??hehe

Pendekar Berkuda berkata...

beli barang yang macam ini tak apa...jangan beli barang yang habis dipakai kemudian dibuat..haha~!

qasehraihan berkata...

pendekar:
haha..lawakla awak ni...mula2 sy xphm apa awak tulis tu..haha

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

saya bukan la kaki shopping tp kalo ada benda sgt nk dibeli tu, baru la pi shopping..otherwise, pi internet la kejenya :-)

mana ada merajuk la, lama x online sbb ada keje sikit..

Seizer berkata...

kui2... shopping utk anak terchenta rupenye...

setakat ni sayer memang kureng bab shopping.. kalau buleh sumer benda nak kirim je :P

qasehraihan berkata...

blade:
jgn xtau akak juga adalah seorg yg suka shopping online..mmg giler suka..hehe

qasehraihan berkata...

seizer:
shopping la best..hehe..tenang jew..

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan