FOLLOWERS

Ahad, Januari 09, 2011

FACEBOOK AKAN DITAMATKAN PADA 15 MAC


"PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.
“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.






 “After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business




SUMBER : blog suratan atau kebetulan
SUMBER UTAMA : weeklyworldnews.com



saya menyokong penuh...
walaupun ada kebaikan...
sebenarnya keburukan pun banyak gak dengan fb ni..

status2 wall tu kekadang agak tidak releven..
ada yang berunsur cacian..hinaan..kadang lucah

kalau di kalangan murid2 pun..
mereka suka menggunakan kata2 kesat..
kadang2 smua itu menjadi pengaruh yang tidak baik untuk yang lain juga..
tu belum lagi masuk bab2 gambr2 yang dipaparkan...aiiiyaa..hehe



tetapi tidak dinafikan..ada kebaikan..
dapat jumpa smula kawan2 lama..
dapat sampaikan pesanan..
even ada yang berbisnes jugak kan...


jadi..dah tokeynyer cakap gtu..xpe a..
silalah back-up gambar memasing..hehe


-end-

* mari ramai2 kita berblog..hehe

11 komen:

Rozuan Ismail berkata...

betul tuh..blog lebih best..

tapi mesti ramai akan shock..ttibe fb diorang x de

Seizer berkata...

terkejut jugak.. sebab byk gambar aku simpan lam fesbuk

qasehraihan berkata...

rrozuan:
agaknya ramai x yg tuju kat blog pasni??hehe

qasehraihan berkata...

seizer:
ntah2 gimik aje x??

Cempakamelati berkata...

Hmmm banyak gamabr kat dalam tu..kena ambik cepat ni.

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

btol ke kak?
haish...
ta best jugak lah kalo ta de fb.

seb bek de blog.

qasehraihan berkata...

cempakamelati:
betul tu...back-up..jgn xbc-up..hehe

qasehraihan berkata...

ctiey:
ntahla dik..ntah2 c mark ni gimik aje x???

eqbalzack berkata...

setuju juga...biar bebudak dpt fokus study...

terima kasih byk2 undi saya cikgu...terharu sgt2....

qasehraihan berkata...

eq:
lawak a u cll me cikgu..hihik
kecik je tu eq..
tu a best kawan alam maya ni..
bantu membantu..

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

tu baru khabar angin jer..belum confirm lg kan? so kalo nk lebih jelas, tunggu jer la 15hb nnt...

btw, selain fb, kan ke malaysia dah beli frenster? knape xnak guna?

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan