FOLLOWERS

Ahad, Januari 09, 2011

GERAMNYERRRRR!!!

xpernah ag saya buat entri guna perkataan 'geram' kan..suci gtu..haha
tapi kali ni nak guna..geramnyerrr!!..real tak? real tak?hehe

nape lappy saya ni salu kuar iklan kat bawah ni bila blogging??
kadang2 makan masa 2 minit gak a nak loading mana2 blog yg sy nak buka
bila iklan ni berebut2 nak turut kluar sama...haha 
geram betul tau..aiiiyya..


ni ha...ye akan tulis 'widgeo' apa ntah..huhu



nape ek??? uolss penah ada mslh ni x??
letih toi tau nk kena klik padam pulak benda alah ni..huh
agaknya sbb laptop ni zaman batu punya tak??hak

ok ok..dah dah..tu je..jangan angin lama2..
nt kena panggil bomba lak kang..hik

-end-

* kalu iklan yang leh dapat duit xpe a juga..hak

8 komen:

meaw berkata...

meaw salu ada ouh ..bila tekan sbox je kluaq la menatang widgeo ni . slah satu sebabnya, setengah sbox tu ada iklan bila klik . macam widgeo tu la.....kadang-kadang rimas....huhu

qasehraihan berkata...

meaw:
eh ada juga yg dpt benda alah ni rupanya...geram kan..huh

mzhany berkata...

ni mungkin blog yg akak amsuk tu ada link iklan nih. yg tu blog tu punye laa...

FiRdAuS RaShiD berkata...

ade2....sy pn dpt jgk menatang nie....tp nk wat cmne...dah iklan dr goggle kn..redho je lah,...hehehe

Pendekar Berkuda berkata...

Penerangannya ada di sini..klik pada link yang pendekar bagi yea...

Widget Widgeo - Keburukannya


ada sebabnya jadi macam tu..mudah-mudahan penerangan ini akan membantu...

qasehraihan berkata...

mzhany:
ye ke ek???mungkin kottt..hehe

qasehraihan berkata...

fir:
ahaksss...ada ugek org dpt upenye..hehe

qasehraihan berkata...

pendekar:
mksih banyak,yang...hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan