FOLLOWERS

Sabtu, Januari 29, 2011

DONUT CINTA KASIH

sempena chinese new year saya akan bercuti seminggu..
bahagianya rasa hati..har har (gelak jahat)
banyak betul agenda dalam kepala ni..hehe
(shopping pun termasuk gak..ahakss)


oleh kerana cuti..
arini rajin la pulak buat minum petang
kalau ari keje mmg xrajin..hoho


 DONUT CINTA KASIH

nama tu sndiri bagi..
versi bergula..
kalu nak letak coklat pun boleh..
beli je 'coklat spread' kat shopping complex tu..hehe


ada yang nak resepi ke???
nanti emel saya..ambik emel kat side bar yerr..
uih..mcm terer beno..ahakss

-end-

* teringin nak deko donut jadi macam donut & dunkin..hehe


5 komen:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

kalau donut saya pilih JCO nyummy sedapnya....

qasehraihan berkata...

GKSB:
belum pernah cuba lagi..
nanti kena cari jugak tu..hehe

qasehraihan berkata...

tanpa nama:
???
bagitau nama atau link saya boleh jenguk awk yerrr

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

best pula nama donut..jgn pulak nnt ada yg jatuh cinta dgn akak lepas makannya :-DDDDD

qasehraihan berkata...

blade:
apa slhnyerrr..haha

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan