FOLLOWERS

Sabtu, Januari 08, 2011

CUCUR JAGUNG DI PAGI YANG PERMAI

uiii indunyerr kat blog ni...
dah 2 ari xdapat jenguk blog..
walaupun xupdate cerita..
tp blog2 kengkkawan tetap di jenguk mmbaca entri2 wpun xkomen..hehe


arini sabtu..arini cuti..waaa..best! best!
sape xsuka cuti..heheh

bagi sesetengah orang..cuti ari makan kat kedai..
tapi saya pulak...cuti ari saya masak..hehe
pelik ke?? tak kott..

kalau hari keje saya xsempat sangat nak masak-masak
tapi walau apa pun...saya akan pastikan breakfast akan dibuat setiap hari..
itu pasti..sesibuk mana pun saya..bfast saya akan buat...wpun yang simple



so pagi ni..saya buat cucur jagung..
kegemaran hafeez dan haikal..
saya buat 2 perisa...cucur jagung pedas dan manis..walla
ada yang nak resepi ker??? senang je ni..kalau nak bgtau a..hehe

rupa cucur jagung pedas


 * lingat fikir apa nak masak lunch nanti..ada idea??

3 komen:

Aizuddin Hanis berkata...

wow...sedap tu..nyam3x....

honeyaliena berkata...

waaa,sedapnya. :)

sy nk resepi blh x?

qasehraihan berkata...

honeyliyana:
bleh2...nanti PM akak kat fb..amik emel kat side bar tu..hehe

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan