FOLLOWERS

Isnin, Januari 03, 2011

PENATNYERRR!!

baru sampai umah..pas balik skolah..
uiii..tadi hujan lebat gilerrr time2 nak balik..l
ginila nanti rutin setiap hari...



pagi2 seawal jam 6.45pagi..dah turun dari rumah...takut jem..
tamat sekolah jam 1.30 petang..
terus hantar hafeez sekolah agama..pastu baru balik rumah..
tu kalau xkluar g jenjalan ke mana2..


kalau ada hal petang..
smbung terus amik haikal kat nsery dan amik hafeez skolah agama
pstu baru balik rumah..mmm penatnya..


laptop bawa konon nak update blog kat skolah..
mmm..nampak gaya macam xkan sempat je..
tadi pun masih ramai budak yang belum ambik buku teks datang amik buku.. 




so kepada kengkawan sekalian..
petang gini barula saya akan dapat update blog....huhu
jangan serik singgah umah kita tau..huhu

-end-

* mmm..org paling rapat ngn sy dh pindh..keje elok2 kat skolah baru ye..

1 komen:

BLADE EDGE berkata...

salam akak...

hohoho..cabaran awal tahun bermula lg. biasa la tu, time2 ni sibuk sikit...

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan