FOLLOWERS

Sabtu, Januari 01, 2011

UIII..LAWA ANAK DARA ROSYAM NOR NI EK??

saja nak share gambar ni...
sebab rosyam nor ni kan biasanya xtunjuk family di kat khalayak..
tapi kat anugerah skrin ni dia bawa 2 org anak perempuan dia..


macam kembar kan..tapi tak
sorang nama Arniesha Azureen,21..sorang lagi Nur Anis, 17



saya sebenarnya bkenan kat kasut dorang ni..hahahaha

-end-


* rosyam ni mak dia tinggal di flat kat 'pantai dalam' rasanya..dulu a..pernah serempak dengan dia kat situ..kawan2 cakap familynya tinggal kat situ..maybe skang xdah..saya serempak masa study UM 10 tahun dlu..haha


14 komen:

eqbalzack berkata...

cantek!

E.d.Y berkata...

wah..comel2..nak tekel la..haha

man yusoef berkata...

cantik..tapi malangnya seksi..huhu

qasehraihan berkata...

eqbal:
cantek kan..haha tp seksa..huihui..

edy:
nak tackle..kena tanya buah hati wak dlu..kim salam mak awak..

qasehraihan berkata...

man yusof:
baru je saya tulis kat eqbal..cantek tapi seksa..haha

Aizuddin Hanis berkata...

huhuhu~~lawa anak dara die...

qasehraihan berkata...

semua kumbang yag komen pasal gambar ni...mmmm(sambil kerut dahi)..haha

aizuddin:
lawa??..mmm..tp seksa

mizz sue berkata...

leh wat adik angkat ni..hihi

qasehraihan berkata...

sue:
nak wat adik angkat??
haha..

qasehraihan berkata...

sue:
nak wat adik angkat??
haha..

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

first time tgok ank dia :)

pena rozie berkata...

cantik la

Jejaka Terhangat berkata...

lawa ke? biasa je..seksi je lebih..ada jenis manusia yg tak tau bezakan antara cantik dan seksi..dan ramai yg beranggapan seksi tu cantik..

Terbelog berkata...

ok la..cukup sifat

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan