FOLLOWERS

Isnin, Januari 03, 2011

BACK TO SCHOOL!!!!

slamat pagi isnin..


kring!!!!!
loceng kat skolah berbunyi..haha
arini semua murid skolah start psekolahn sesi 2011..
dengan maksud saya juga memulakan sesi mengajar saya untuk sesi baru arini..uwwwa!!haha




harap saya dapat update blog macam biasa..
at least ada 1 entri sehari..huhu
(entri ni pun auto publish ni..saya kat skolah skang..perhimpunan skang..hahaha)








banyak yang baru dengan tahun baru ini....
semangat baru..
keazaman baru..




guru-guru sekolah saya pun ada beberapa orang yang baru..
bukan baru mengajar tapi baru berpindah masuk ke skolah saya..
ramai juga yang cikgu skolah saya yang berpindah keluar..
ada yag dipindahkan kerana 'redplyment' dan ada yang naik pangkat..



kepada yang dpindahkan...semoga lebih sukses di tempat baru..
kepada senior saya yang naik pangkat jagi penolong kanan..
tahniah..semoga bertambah maju dan hebat dalam karier yang diceburi..


-end-


*ada tak antara kawan2 cikgu yang terpaksa jadi cikgu di sini??haha

2 komen:

mamawana berkata...

Suker sangat gi skolah... berangan kalu ada duit dan berkemampuan nak amik PhD..namun biarlah anak2ku yg sambung PhD nanti..Insyaallah.

mizz sue berkata...

SEMALAM BARU HNTR ADIK KT ASRAMA FORM 1..SEDIH..HIHI

KLIK UNTUK SHOPPING

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright(c) All Right Reserved by Qasehraihan